4 syytä kutsua välittäjä arviokäynnille

Select Dynamic field

Välittäjien vertailu ja valinta pelkästään netissä voi tuntua helpolta ja kätevältä idealta.

Ehkä tykkäät etsiä tietoa itse netistä itse?

Ehkä haluat tehdä ensin perusteellista taustatutkimusta?

Ehkä tykkäät nörtteillä ja selvittää kaiken mahdollisen kotona itse, etkä jutella ammattilaisen kanssa kasvotusten?

(tiedän tunteen)

Välittäjän valinnassa arviokäynnit asunnolla ovat kuitenkin hyvin oleellinen osa prosessia, ja käytännössä kukaan välittäjä ei anna minkäänlaista tarjousta näkemättä kohdetta paikan päällä. 

Tämä käy järkeen – he ovat kuitenkin vastuussa asunnon myynnistä. Asunnon myynti sokkona olisi suuri riski – vähän sama, kuin koittaisit itse ostaa asunnon näkemättä sitä.

Arviokäynti paitsi helpottaa välittäjää, antaa myös sinulle monia etuja välittäjän valinnassa. Tässä niistä muutama.

Saat realistisen hinta-arvion

Välittäjän antama hinta-arvio perustuu heidän kokemukseensa ja tietoonsa alueen markkinoista. Saat käsityksen siitä, millä hinnalla asuntoa kannattaa lähteä markkinoimaan ja mitä voit odottaa lopulliselta myyntihinnalta.

Ymmärrät paremmin markkinatilanteen

Välittäjä kertoo sinulle alueen kysynnästä, tarjonnasta ja hintatasosta, jotta voit ymmärtää, miten asuntosi sijoittuu markkinoille. Arviokäynnillä saat tietoa siitä, mikä on asuntosi kilpailuasema ja miten sen arvo vertautuu muihin alueen asuntoihin.

Saat vinkkejä asunnon esittelyyn

Välittäjä voi antaa arvokkaita neuvoja siitä, kuinka voit parantaa asuntosi houkuttelevuutta potentiaalisille ostajille. Pienillä muutoksilla, kuten siivouksella ja stailauksella, voi olla suuri vaikutus ensivaikutelmaan ja sitä kautta asunnon myyntiin.

Voit kysyä ja saada lisätietoja

Arviokäynti on oiva tilaisuus kysyä välittäjältä kaikki mielessäsi olevat kysymykset. Voit saada lisätietoja välittäjän palveluista, palkkiosta, markkinointistrategiasta ja muista myyntiprosessiin liittyvistä asioista.
Näet välittäjän ammattitaidon käytännössä

Arviokäynnin aikana näet, kuinka välittäjä toimii käytännössä ja kuinka hyvin hän ymmärtää asuntomarkkinoita ja myyntiprosessia. Tämä voi auttaa sinua päättämään, onko kyseinen välittäjä oikea valinta sinulle.

Lopuksi

Kun haluat kutsua yhden tai useamman kiinteistönvälittäjän arviokäynnille, me autamme. Sivustomme kautta voit hakea välittäjiä kohteesi myyntiin parissa minuutissa – ilman sitoumuksia.