1. Palvelun yleiskuvaus
Välitysvertailu.fi (”Sivusto” , ”Palvelu”) on digitaalinen alusta, jota ylläpitää kotimainen Comperion Oy (”Palveluntarjoaja”). Tämä palvelu auttaa sivuvierailijoita (”Vierailija”) ja rekisteröityneitä käyttäjiä (”Käyttäjä”) löytämään, vertailemaan ja valitsemaan kiinteistönvälityspalveluita.

Palvelun kautta käyttäjä voi lähettää tarjouspyynnöllä asuntonsa perustiedot sekä yhteystietonsa. Tarjouspyynnön lähettäminen on maksutonta, eikä se velvoita valitsemaan ehdotettuja kiinteistönvälittäjiä tai laittamaan asuntoa myyntiin.

Palveluntarjoaja

Comperion Oy

Kampinkuja 2

00100 Helsinki

Y: 2933035-3


Asiakaspalvelu: info@valitysvertailu.fi

2. Vertailu ja ehdot
Käyttäjät voivat jättää tarjouspyynnön, hakea välittäjää ja vertailla välityspalveluita ilmaiseksi. Tämä ei sido käyttäjää tekemään myyntitoimeksiantoa välitysliikkeiden kanssa tai valitsemaan välittäjää palvelun kautta.

Hyväksymällä ehdot annetaan Palveluntarjoajalle lupa sopivimpien kiinteistönvälittäjien etsimiseen annettuihin asunnon tietoihin pohjautuen, ja jätettyyn tarjouspyyntöön liittyvä yhteydenottolupa enintään neljälle välitysliikkeelle. Sopivimpien välittäjien valintaan käytetään Käyttäjän antamia tietoja kohteesta sekä toiveesta välittäjän valintaan liittyen.

Palvelu pidättää myös oikeuden olla etsimättä sopivia välittäjiä eikä palvelu sitoudu etsimään tai löytämään kiinteistönvälittäjää käyttäjälle. Tämä voi johtua mm. puutteellisesti täytetyistä yhteystiedoista.

3. Käyttäjän roolit ja oikeudet

 • Vierailijat: Heillä on oikeus selata sivustoa ja käyttää sen toimintoja.
 • Rekisteröityneet käyttäjät: Heillä on samat oikeudet kuin vierailijoilla. Lisäksi heillä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 21 mukainen vastustamisoikeus henkilötietojen käsittelyyn markkinointitarkoituksessa (lue lisätiedot rekisteriselosteesta).

 •  

4. Käyttäjän velvollisuudet
Käyttäjällä on aina vastuu tarkistaa tarjottavan tuotteen (kuten kiinteistönvälityksen) hintatiedot ja palvelun yksityiskohdat ennen sitoutumista. Palvelun tarjoamien tai Sivustolla esitettyjen hintatietojen ei tule olettaa olevan sitova tarjous eikä näitä esitettyjä tietoja voi käyttää velvoittavana ilmaisuna tai pitävänä tarjouksena.

5. Tietojen käyttö ja vertailu

 • Asuntokauppojen vertailu: Tietokantamme ja vertailumme perustuu julkisista lähteistä kerättyyn asuntokauppoihin liittyvään dataan. Emme takaa tietokannan oikeellisuutta tai ajantasaisuutta eikä tietokannan tietojen virheellisyyttä voi tulkita tarjouksena tai velvoittavana tekijänä mihinkään.
 • Asunnon hinta-arviolaskuri: Hinta-arviolaskurin antama arvio perustuu julkisista lähteistä kerättyyn asuntokauppoihin liittyvään dataan ja Comperion Oy:n kehittämään hinta-arvioalgoritmiin. Emme takaa laskurin hinta-arvion oikeellisuutta, todenmukaisuutta, tarkkuutta tai ajantasaisuutta eikä laskurin antamia tietoja voi tulkita tarjouksena tai velvoittavana tekijänä mihinkään.

 •  

6. Tietosuoja
Kunnioitamme käyttäjien yksityisyyttä ja noudatamme EU:n tietosuoja-asetuksia. Lue henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja perusteet rekisteriselosteesta.

7. Oikeudet ja rajoitukset

 • Immaterialioikeudet: Välitysvertailu.fi:n sisältö on suojattu, eikä sitä tai mitään sen osia saa kopioida, jäljentää, myydä tai hyödyntää muutoin kaupallisissa tarkoituksissa ilman lupaa.
 • Tietojen julkaiseminen: Palvelusta saadun tiedon jakaminen on kielletty.

 •  

8. Muut ehdot

 • Tietojen oikeellisuus: Vaikka pyrimme varmistamaan palvelussa esitettyjen tietojen oikeellisuuden, emme takaa niiden virheettömyyttä tai jatkuvuutta.

9. Palveluntarjoajan rooli

 • Vastuu: Pyrimme pitämään tiedot ajantasaisina, mutta emme ole vastuussa mahdollisista virheistä tai palvelussamme esitettyjen tai palvelumme kautta saatujen virheiden aiheuttamista vahingoista asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneista välillisistä tai välittömistä tai muunlaisista kuluista tai vahingoista.
 • Oikeudet: Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa palvelua ja käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Palveluntarjoajalla on myös oikeus käyttää Käyttäjän suostumuksellaan luovuttamia yhteystietoja käytetyn palvelun, samaan tuoteryhmään kuuluvien tai muuten vastaavien tuotteiden ja palvelujen markkinointitarkoituksiin. Tietoja voidaan käyttää myös palveluntarjoajan toiminnan kehittämistä, tilastointia, reklamaatioiden käsittelyä ja palvelujen kehittämistä varten. Palveluntarjoajalla on lisäksi oikeus saada yhteistyössä toimivilta välitysliikkeiltä tietoa palvelun kautta tuotettuun tarjouspyyntöön tai yhteydenottopyyntöön liittyen. Nämä tiedot voivat sisältää mm. informaatiota toimeksiannosta käyttäjän ja välitysliikkeen välillä, toteutuneesta kaupasta, maksetusta välityspalkkiosta, tai muusta palveluntarjoajan palvelun kehittämiseen tai toteuttamiseen tarvitsemastaan informaatiosta.

 •  

10. Lainsäädäntö
Palvelun käyttöön sovelletaan Suomen lakia.

Päivitetty 21.9.2023