Se helpompi tapa löytää kiinteistönvälittäjä.


Välitysvertailu.fi on suunniteltu auttamaan sinua löytämään juuri oikea kiinteistönvälittäjä asuntosi myyntiä varten.

Oikean välittäjän löytäminen voi olla haastavaa, ja palvelumme tavoitteena on sujuvoittaa asuntosi myyntiprosessia tarjoamalla sinulle mahdollisuuden löytää luotettava ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä vaivattomasti.

Toimimme yhteistyössä välitysliikkeiden kanssa, jotta voimme tarjota mahdollisimman sujuvan prosessin kiinteistönvälittäjän löytämiseen.

Näin palvelu toimii

Syötä asuntosi tiedot lomakkeella

Täytä lomakkeelle perustiedot asunnosta sekä yhteystietosi ja lähetä lomake. Tämän jälkeen sinulle valikoituu korkeintaan neljä alueen sopivinta välittäjää.

Et saa listausta välittäjistä heti näkyviin, sillä välittäjien täytyy ensin itse ilmaista olevansa kiinnostuneita kohteestasi. Näin löydät palvelumme kautta vain välittäjiä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita kohteesi myynnistä ja vältyt turhilta kyselyiltä.

Keskustele välittäjien kanssa & sovi käynnit

Keskustele kohteesta valittujen välittäjien kanssa puhelimitse tai sähköpostilla. Tässä vaiheessa voit tutustua tarkemmin valittuihin välittäjiin ja heidän tarjoamiin palveluihin.

Yleensä välittäjät haluavat myös tehdä maksuttoman arviokäynnin ennen lopullisen tarjouksen antamista.

Vertaile ja valitse haluamasi välittäjä

Vertaa tarjouksia ja valitse mieluisin välittäjä asuntosi myyntiin – tai jätä valitsematta. Päätös on sinun.

Palvelun käyttö on maksutonta, etkä sitoudu valitsemaan ketään sinulle valikoiduista välittäjistä.

Yritys palvelun taustalla

Välitysvertailu.fi:n taustalla on kotimainen Comperion Oy, joka on erikoistunut kuluttajille suunnattujen vertailupalvelujen tarjoamiseen. Yritys ylläpitää Välitysvertailun lisäksi mm. Sähkön-kilpailutus.fi -sivustoa, joka on yksi Suomen suosituimmista sähkösopimusten vertailusivustoista.

Vuosien ja kymmenientuhansien palveltujen käyttäjien kokemuksella tiedämme, mitä asiakkaat arvostavat ja kuinka voimme tehdä sopivien palvelujen valinnasta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Yhteystiedot


Osoite:

Comperion Oy

Kampinkuja 2

00100 Helsinki

Huom! Ei asiakaspalvelua osoitteessa.

Asiakaspalvelu:

info@valitysvertailu.fi

Y-tunnus:

2933035-3